Ресторан заміського типу в селі Синяк, "У Вeдмідя" зібрав кращі українські кулінарні традиції, поєднавши їх з гастрономічними новинками. Ми приємно здивуємо Вас меню, в якому є всі
традиційні українські рецепти, любителі ж гриля порадіють широкому асортименту страв, які готуються на мангалі.
Неодмінно покуштуйте "Форель та Короп запечений на мангалі", салат "Цезар", свіжі огірки з помідорами - або салат "Десуа". Пальчики оближеш!

   У нас однаково приємно проводити час, як в маленькій теплій компанії, так і весело святкуючи корпоративні вечори.

    Наш ресторан оснащений готельними номерами і всім необхідним обладнанням, щоб зробити можливим будь-який вид відпочинку. Для романтичних вечерь ресторан має окремі зали і готельні номери.
 
   Зручна розв'язка і місце розташування ресторану (біля санаторію Синяк), містка парковка, ввічливий персонал, мальовничий вид і відчуття того, що ви перебуваєте за містом - подарують Вам позитивний заряд емоцій від відвідування ресторану У Ведмідя. Ви також можете відвідати санаторій, помилуватись мальовничим краєвидом з карпатських гір, вдихнути свіже повітря, поплавати в басейні. В ресторані також працює літня тераса де у Вас буде можливість провести відпочинок не тільки зі сім'єю. а також можете влаштувати романтичну вечерю за столиком під річкою. Час проведений у нас подарує Вам неперевершені відчуття радості.

   Крім традиційних холодних закусок і перших страв, ресторан "У Ведмідя" пропонуємо Вам страви з печі, гриль-меню, мангал-меню, рибне меню і вегетаріанське.

    Краще місце для сімейного відпочинку, романтичних вечорів і ділових зустрічей.